Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London, England ; Hoboken, New Jersey : ISTE : Wiley, 2016
1 online resource (440 pages) : illustrations (some color), tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119296218 (electronic bk.)
ISBN 9781119296225
Food Science and Technology Series
Print version: Handbook of food science and technology. 3, Food biochemistry and technology. London, England ; Hoboken, New Jersey : ISTE ; Wiley, c2016 xiv, 421 pages Food science and technology. ISBN 9781119296225
Includes bibliographical references and index
001851976
full
(Au-PeEL)EBL4558120
(CaONFJC)MIL933684
(CaPaEBR)ebr11223887
(MiAaPQ)EBC4558120
(OCoLC)951904284

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC