Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York : Columbia University Press, 2013
1 online resource (560 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780231544092 (electronic bk.)
ISBN 9780231111553
Print version: Flandrin, Jean-Louis. Food : a culinary history from Antiquity to the present. New York : Columbia University Press, 2013, c1999 approximately 560 pages ISBN 9780231111553
Includes index
001852661
full
(Au-PeEL)EBL4588188
(CaONFJC)MIL986035
(CaPaEBR)ebr11242238
(MiAaPQ)EBC4588188
(OCoLC)956139486

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC