Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Fourth edition
Amsterdam, [Netherlands] : Woodhead Publishing, 2017
1 online resource (1,226 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780081005231 (e-book)
ISBN 9780081019078
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Print version: Fellows, P. J. Food processing technology : principles and practice. Fourth edition. Amsterdam, [Netherlands] : Woodhead Publishing, c2017 xxiii, 1128 pages Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition. ISBN 9780081019078
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001857956
full
(Au-PeEL)EBL4711752
(CaONFJC)MIL569501
(CaPaEBR)ebr11277179
(MiAaPQ)EBC4711752
(OCoLC)960758611

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC