Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Akron, Ohio : University of Akron Press, 2016
1 online resource (231 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781629220116 (electronic bk.)
ISBN 9781629220123 (electronic bk.)
ISBN 9781629220109
&Law
Print version: From farm to fork : perspectives on growing sustainable food systems in the twenty-first century. Akron, Ohio : University of Akron Press, c2016 xix, 210 pages &Law. ISBN 9781629220109
Includes index
001858719
full
(Au-PeEL)EBL4730205
(CaPaEBR)ebr11292368
(MiAaPQ)EBC4730205
(OCoLC)952943136

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC