Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, West Sussex, England : Wiley-Blackwell, 2017
1 online resource (236 pages) : illustrations (some color), photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118851593 (electronic bk.)
ISBN 9781118851616
Print version: Nussinovitch, Amos. Adhesion in foods : fundamental principles and applications. Chichester, West Sussex, England : Wiley-Blackwell, c2017 xvi, 217 pages ISBN 9781118851616
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001858988
full
(Au-PeEL)EBL4733014
(CaONFJC)MIL968737
(CaPaEBR)ebr11294831
(MiAaPQ)EBC4733014
(OCoLC)962450626

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC