Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
West Sussex, [England] : Wiley-Blackwell, 2017
1 online resource (792 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118939765 (electronic bk.)
ISBN 9781118939772
Print version: Mohos, Ferenc A. Confectionery and chocolate engineering : principles and applications. Second edition. West Sussex, [England] : Wiley-Blackwell, c2017 xxix, 759 pages ISBN 9781118939772
Includes bibliographical references and index
001860046
full
(Au-PeEL)EBL4756883
(CaONFJC)MIL974564
(CaPaEBR)ebr11310197
(MiAaPQ)EBC4756883
(OCoLC)965771379

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC