Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York : Columbia University Press, 2017
1 online resource (372 pages) : color illustrations, photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780231543248 (electronic bk.)
ISBN 9780231180764
Print version: Mouritsen, Ole G. Mouthfeel : how texture makes taste. New York : Columbia University Press, c2017 xiv, 353 pages ISBN 9780231180764
Includes bibliographical references and index
001860827
full
(Au-PeEL)EBL4775025
(CaONFJC)MIL989462
(CaPaEBR)ebr11326473
(MiAaPQ)EBC4775025
(OCoLC)953617968

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC