Názory čtenářů
.
Známka čtenářů
0 (hodnocen0 x )
Forma
EB
Formát
ONLINE
Název
Nakl. údaje
Hoboken, New Jersey : Wiley, 2017
Popis (rozsah)
1 online resource (669 pages) : illustrations (some color), photographs
Externí odkaz
Plný text PDF
* Návod pro vzdálený přístup
ISBN
ISBN 9781119135326 (electronic bk.)
ISBN 9781119135319
Edice
Functional Food Science and Technology Series
Jiné médium
Print version: Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing. Hoboken, New Jersey : Wiley, c2017 xvii, 668 pages Functional food science and technology series. ISBN 9781119135319
Další původce
Poznámka
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
Předmět - heslo
Předmět - heslo
Forma, žánr
Systém. číslo
001866115
Úplnost záznamu
full
Kontrolní č.
(Au-PeEL)EBL4883056
(CaPaEBR)ebr11400664
(MiAaPQ)EBC4883056
(OCoLC)972640153