Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Hoboken, New Jersey : Wiley, 2017
1 online resource (669 pages) : illustrations (some color), photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119135326 (electronic bk.)
ISBN 9781119135319
Functional Food Science and Technology Series
Print version: Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing. Hoboken, New Jersey : Wiley, c2017 xvii, 668 pages Functional food science and technology series. ISBN 9781119135319
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001866115
full
(Au-PeEL)EBL4883056
(CaPaEBR)ebr11400664
(MiAaPQ)EBC4883056
(OCoLC)972640153

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC