Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Duxford, England : Woodhead Publishing, 2018
1 online resource (895 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780081008966 (e-book)
ISBN 9780081008683
Woodhead Publishing in Food Science Technology and Nutrition
Print version: Starch in food : structure, function and applications. Second edition. Duxford, England : Woodhead Publishing, c2018 xxii, 893 pages Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition. ISBN 9780081008683
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001871683
full
(Au-PeEL)EBL5161867
(CaPaEBR)ebr11473717
(MiAaPQ)EBC5161867
(OCoLC)1013827532

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC