Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.04.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Los Angeles : SAGE, 2015
1 online resource (191 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781473927766 (e-book)
ISBN 9781446246948
ISBN 9781446246955
Print version: Wood, Roy C., 1959- Hospitality management : a brief introduction. Los Angeles : SAGE, 2015 191 pages ISBN 9781446246948
Includes bibliographical references (pages 156-181) and index
Where are we going? The nature of hospitality management -- What kind of industry? Structure, strategy and the nature of the hospitality industry -- A people business? Human resources in the hospitality sector -- Is your room alright? Accommodation management in hospitality -- Are you enjoying your meal? Food and beverage management in hospitality -- Would you like to join our customer loyalty programme? Marketing and consumption in hospitality -- Can I speak to whoever’s in charge? The role of management in hospitality -- So you give degrees to waiters? Hospitality management education -- Conclusion : the proof of the pudding?
001880289
full
(Au-PeEL)EBL5601752
(CaPaEBR)ebr11638955
(MiAaPQ)EBC5601752
(OCoLC)918560159

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC