Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Gottingen, Germany : Cuvillier Verlag, 2018
1 online resource (107 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9783736989153 (e-book)
ISBN 9783736999152
Schriftenreihe der Professur fur Molekulare Lebensmitteltechnologie ; Band 5
Print version: Huen, Julien. Methods for the characterization of wheat flour and wheat flour dough in the context of frozen processing. Gottingen, Germany : Cuvillier Verlag, 2018 107 pages Schriftenreihe der Professur fur Molekulare Lebensmitteltechnologie ; Band 5 ISBN 9783736999152
Includes bibliographical references
001880614
full
(Au-PeEL)EBL5613043
(MiAaPQ)EBC5613043
(OCoLC)1080078621

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC