Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Hoboken, NJ ; West Sussex, UK : Wiley, 2019
1 online resource (209 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119151999 (electronic bk.)
ISBN 9781119152002 (electronic bk.)
ISBN 9781119151982
Print version: Lim, Sarina Abdul Halim. Statistical process control for the food industry : a guide for practitioners and managers. Hoboken, NJ ; West Sussex, UK : Wiley, 2019 209 pages ISBN 9781119151982
Includes bibliographical references and index
Quality management in the food industry -- Food industry and its contribution to the global economy -- Quality and safety in the food industry -- An introduction of SPC in the food industry: past, present and future -- Tools in SPC -- Team formation, team dynamics and training -- SPC readiness self-assessment tool -- Critical aspects in SPC implementation process -- Roadmap for the deployment of SPC -- Case studies.
001882259
full
(Au-PeEL)EBL5721156
(MiAaPQ)EBC5721156
(OCoLC)1086404610

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC