Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London : Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Plc, 2015
1 online resource (362 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781472520968 (e-book)
ISBN 9780857854520
ISBN 9780857854537
Print version: Parham, Susan. Food and urbanism : the convivial city and a sustainable future. London : Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Plc, 2015 362 pages ISBN 9780857854520
Includes bibliographical references (pages 279-351) and index
Machine generated contents note: -- DedicationPrefaceAcknowledgementsList of IllustrationsIntroduction: Food and Urbanism: the Convivial City and Sustainable FuturePart One: Food, Domesticity and DesignThe Paradoxical Kitchen and the Death of DiningThe Garden and Gastronomy Part Two: Gastronomy and Public SpaceFood’s Outdoor Room The Gastronomic Townscape Ambivalent SuburbiaConvivial Green Space Part Three: Food Space on the EdgeThe Productive Periphery The Megalopolitan Food RealmDesigning the Critical Food Region Food and Urbanism in a Global Context Conclusion: Food and Urbanism - Making a Resilient City BibliographyIndex.
001882434
full
(Au-PeEL)EBL5729820
(CaPaEBR)ebr11661899
(MiAaPQ)EBC5729820
(OCoLC)935670094

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC