Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, [2018]
1 online resource (xx, 152 pages) : illustrations, maps
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9789240699090 (e-book)
ISBN 9789241514279
Microbiological risk assessment series ; 31
Print version: World Health Organization. Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and food : attribution, characterization, and monitoring : report. Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, c2018 xx, 152 pages Microbiological risk assessment series ; 31. ISBN 9789241514279
001886360
full
(Au-PeEL)EBL5910100
(MiAaPQ)EBC5910100
(OCoLC)1132426046

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC