Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Hoboken, New Jersey ; Chichester, West Sussex, England : Wiley, [2020]
1 online resource (425 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781119430933 (e-book)
ISBN 9781119430698
Print version: Nishinari, Katsuyoshi. Textural characteristics of world foods. Hoboken, New Jersey ; Chichester, West Sussex, England : Wiley, c2020 425 pages ISBN 9781119430698
Includes bibliographical references and index
001887607
full
(Au-PeEL)EBL6001549
(MiAaPQ)EBC6001549
(OCoLC)1134853183

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC