Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Fifth edition
Washington, District of Columbia : ASM Press, [2019]
1 online resource (xxii, 1,093 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781683672890 (e-book)
ISBN 9781555819965
Print version: Food microbiology : fundamentals and frontiers. Fifth edition. Washington, District of Columbia : ASM Press, c2019 xxii, 1093 pages ISBN 9781555819965
Includes bibliographical references and index
001888045
full
(Au-PeEL)EBL6037161
(MiAaPQ)EBC6037161
(OCoLC)1091236209

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC