Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Gottingen : Cuvillier Verlag, [2021]
1 online resource (176 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9783736965539 (electronic bk.)
ISBN 9783736975538 (print)
Schriftenreihe der Professur fur Molekulare Lebensmitteltechnologie ; Band 11
Print version: Santos, Elsa Anaheim Aguirre. Lactic acid fermentation for the production of pyranoanthocyanins as food colorants. Gottingen : Cuvillier Verlag, c2021 176 pages Schriftenreihe der Professur fur Molekulare Lebensmitteltechnologie ; Band 11 ISBN 9783736975538
001893034
full
(Au-PeEL)EBL6862967
(MiAaPQ)EBC6862967
(OCoLC)1293243709

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC