Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
First edition
San Francisco, California : Jossey-Bass, 2015
1 online resource (579 pages) : illustrations (some color), photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118913062 (electronic bk.)
ISBN 9781118063385
Print version: Introduction to the US food system : public health, environment, and equity. San Francisco, California : Jossey-Bass, c2015 First edition. xxxi, 542 pages s ISBN 9781118063385
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001893946
full
(Au-PeEL)EBL7104219
(MiAaPQ)EBC7104219

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC