Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
1st ed.
Gottingen : Cuvillier Verlag, 2021
1 online resource (165 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9783736965188 (electronic bk.)
ISBN 9783736975187
Schriftenreihe der Professur fur Molekulare Lebensmitteltechnologie ; v.9
Print version: Larsen, Lena Rebecca Effects of cell wall degradation on the polyphenol content and profile of red berries during juice production Gottingen : Cuvillier Verlag,c2021 ISBN 9783736975187
Intro -- Preliminary remarks -- List of abbreviations -- List of publications -- Conferences -- Declaration of contribution as co-author -- Summary -- Zusammenfassung -- Chapter 1 General Introduction -- 1 Red juice as functional foods -- 2 Red berry fruits -- 3 Red berry juices -- 4 Production of red berry juice -- 5 Ultrasound -- 6 Aims of the thesis -- References -- Chapter 2 Effects of Ultrasound on the Enzymatic Degradation of Pectin -- 1 Introduction -- 2 Materials and Methods -- 3 Results and Discussion -- 4 Conclusions -- References -- Chapter 3 Interactions of anthocyanins with pectin and pectin fragments in model solutions -- 1 Introduction -- 2 Materials and Methods -- 3 Results and Discussion -- References -- Chapter 4 Concluding remarks -- 1 Ultrasound-assisted enzymatic maceration -- 2 Anthocyanin-pectin complexation in red berry juices: a perspective at the molecular level -- References -- Acknowledgement/Danksagung.
001905403
express
(Au-PeEL)EBL6801822
(MiAaPQ)EBC6801822
(OCoLC)1285166582

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC