Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 03.06.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
[Česko] : Jan Melvil Publishing, 2023
1 online zdroj (432 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-7555-180-1 (online ; epub)
ISBN 978-80-7555-179-5 (print)
angličtina
001932584
Úvod // PRVNÍ ČÁST: JSTE TO, CO JÍTE // Kapitola 1: Neviditelný problém ...21 // Geniální potravina č. 1: Extra panenský olivový olej. 35 // Kapitola 2: Triumfální tuky a ošklivé oleje ...37 // Geniální potravina č. 2: Avokádo ...73 // Kapitola 3: Přecpaní, ale hladoví ...75 // Geniální potravina č. 3: Borůvky ...105 // Kapitola 4: Zima se blíží (pro váš mozek) ...107 // Geniální potravina č. 4: Hořká čokoláda ...135 // DRUHÁ ČÁST: VŠE JE VZÁJEMNÉ PROPOJENO // (A VÁŠ MOZEK NA TO REAGUJE) // Kapitola 5: Zdravé srdce, zdravý mozek ...139 // Geniální potravina č. 5: Vejce ...167 // Kapitola 6: Palivo pro mozek ...169 // Geniální potravina č. 6: Hovězí z pastvy ...200 // Kapitola 7: Střevo jako důkaz ...205 // Geniální potravina č. 7: Tmavá listová zelenina ...239 // Kapitola 8: Chemická ústředna vašeho mozku ...241 // Geniální potravina č. 8: Brokolice ...276 // TŘETÍ ČÁST: SEDNĚTE Sl ZA VOLANT // Kapitola 9: Posvátný spánek (a hormonální pomocníci). 281 // Geniální potravina č. 9: Divoký losos ...303 // Kapitola 10: O přednostech stresu (aneb jak se stát odolnějším organismem) ...305 // Geniální potravina č. 10: Mandle ...337 // Kapitola 11: Geniální plán ...339 // Kapitola 12: Recepty a doplŘky ...366 // Poděkování ...389 // Zdroje ...393 // Poznámky ...397 // Rejstřík ...420

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC