Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.07.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Encyklopedie
První vydání
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2014
88 stran ; 25 cm

objednat
ISBN 978-80-7510-117-4 (brožováno)
čeština
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Částečně souběžný anglický, německý a francouzský text
001942073
Předmluva 5 // Manuál pro práci se slovníkem 6 // 1. Předkrmy 9 // 2. Polévky 12 // 3. Sendviče 18 // 4. Omáčky 20 // 5. Masité pokrmy 25 // 5.1 Steaky 25 // 5.1.1 Stupně propečení steaků 25 // 5.2 Masité pokrmy 29 // 6. Ryby, plody moře a pokrmy z ryb 35 // 6.1 Sladkovodní ryby 35 // 6.2 Plody moře 35 // 6.3 Pokrmy z ryb 36 // 6.4 Druhy sushi 38 // 7. Pokrmy ze zeleniny 39 // 8. Těstoviny a rýže 41 // 8.1 Těstoviny 42 // 8.1.1 Krátké těstoviny 42 // 8.1.2 Dlouhé těstoviny 43 // 8.1.3 Speciální těstoviny 45 // 8.2 Pokrmy z těstovin 47 // 9. Dezerty slané (sýrové) a sladké 48 // 9.1 Dezerty slané (sýrové) 48 // 9.2 Dezerty sladké 54 // 10. Styly krájení 60 // 11. Personální složení kuchyně 63 // 12. Personální složení restaurace 69 // 13. Významné osobnosti v gastronomii 71 // 14. Mechanické úpravy pokrmů 72 // 15. Tepelné úpravy pokrmů 75 // Poznámky 79 // Seznam tabulek 81 // Seznam použitých zkratek a symbolů 81 // Seznam použitých zdrojů 82 // Rejstřík 87
(OCoLC)913565356
cnb002704650

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC