Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 21.10.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
[Česko] : Galén, 2012
1 online zdroj (239 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-7492-056-1 (online ; pdf)
ISBN 978-80-7262-946-6 (print)
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku ke gurmetství. A protože nesmírně důležité je také snoubení jídla s vínem, je zde detailně pojednáno o jeho správném výběru. Své produkty v knize představila i nejlepší moravská vinařství. Kuchařka je originálně koncipována a v úvodu ji slovem podpořily významné osobnosti duchovního a společenského života..
001943027
Věnování // Úvodní slovo opata Lukáše Evžena Martince // Úvodní slovo Jeana Paula Camuse // Úvodní slovo Ing. Josefa Vozdeckého // Slovo hlavního autora // Autorský kolektív // ZNOVÍN ZNOJMO, a.s. - vína hrdá na svůj původ // VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s // Habánské sklepy - vína s chutí čtyř století // Vinařství Josef Valihrach // Víno České chirurgické spoleénosti // Proč a jak vznikla první mikrovlnná trouba? // Zdravý životní styl a jídlo v moderních úpravách // Kvalita masných plemen // O naiich labužnických snech, o snoubeni jídla a vína aneb život je přílii krátký na to, aby byl obyčejný // Enogastronomické více jak desatero // Nabídka vín VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s // Kde jsme vařili ...57 // Jak jsme vařili ...58 // Seznam receptů ...73 // Aperitivy ...79 // Předkrmy ...81 // Polévky ...115 // Bezmasé pokrmy ...137 // Klasika ...143 // Ryby ...167 // DivoZina ...181 // Testo viny ...199 // MouZníky ...209 // Speciality ...227 // Přílohy ...233 // Rejstřík ...236

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC