Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 21.10.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
[Česko] : Jan Melvil Publishing, 2015
1 online zdroj (432 stran)
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 


ISBN 978-80-87270-23-3 (online ; epub)
ISBN 978-80-87270-76-9 (print)
angličtina
V knize Jídlo na prvním místě, která se stala bestsellerem podle žebříčku New York Times, Hartwigovi objasnili vědecké pozadí svého přístupu k jídlu a výživě, který vychází z paleostravy, ale výrazně ji vylepšuje a také demýtizuje. Po nasbírání nepřeberného množství zkušeností čtenářů první knihy nyní přicházejí s knihou Whole30..
001943657
Předmluva // PRVNÍ ČÁST // Vítejte v programu Whole30 i // CojeWhole30 2 // Naše standardy dobrého jídla 4 // Potraviny, které neprospívají vašemu zdraví 9 // Pravidla programu Whole30 13 // Začínáme s Whole30 17 // Časová osa Whole30 32 // Whole30: opětovné zavádění 42 // DRUHÁ ČÁST // Všechno, co potřebujete vědět 53 // Vy se ptáte, my odpovídáme 54 // Nejčastější otázky ? Whole30 - obecné 56 // Můžu si dát? (Jídlo) 60 // Můžu si dát? (Piti") 70 // Můžu si dát? (Doplňky a ostatní) 74 // Váš jídelníček během Whole30 78 // Nakupování potravin 84 // Jídlo v restauracích 89 // Na cestách 93 // Odměny, hxace na jídlo a váha 95 Zdravotní problémy 100 Těhotenství a kojení 109 // Děti 117 // Vegetariáni a vegani 120 Řešení problémů během Whole30 124 Nejčastější otázky ? fázi opětovného zavádění po Whole30 132 // TŘETÍ ČÁST // Základy kuchyně podle Whole30 139 // Základní vybavení kuchyně pro Whole30 140 Co si na Whole30 ještě pořídit 144 Základy vaření podle Whole30 146 // ČTVRTÁ ČÁST // Recepty pro Whole30 187 // Nákupní seznam pro všežravce 192 // Zdravé jídlo jednoduše 194 // Dobré jídlo na cestách 195 // Jídelníček na 7 dní 196 // Vejce 200 // Červené maso 212 // Drůbež 224 // Ryby a plody moře 236 // Vepřové 248 // Přílohy 260 // Zálivky, dipy a omáčky 302 Jídla z jednoho hrnce 332 Jídla na hostinu 354 Nápoje 390 // PÁTÁ ČÁST // Závěrem 395 // Zdroje 400 Poděkování 407 Převody 409 Rejstřík 410 Rejstřík receptů 416 O autorech 421

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC