Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.06.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York ; Oxford : Berghahn, 2018
1 online resource (280 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781785338526 (e-book)
ISBN 9781785338519
New directions in anthropology ; Volume 43
Print version: Demossier, Marion. Burgundy : a global anthropology of place and taste. New York ; Oxford : Berghahn, 2018 280 pages New directions in anthropology ; Volume 43. ISBN 9781785338519
Includes bibliographical references and index
Introduction -- Wine landscapes and place making -- Wine growers and worlds of wine -- The taste of place -- Winescape -- Beyond terroir -- Translating terroir, Burgundy in Asia -- Creating terroir, Burgundy in New Zealand -- From terroir to les climats de Bourgogne -- Conclusion.
001949670
full
(Au-PeEL)EBL5355315
(CaPaEBR)ebr11548551
(MiAaPQ)EBC5355315
(OCoLC)1027726157

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC